Jahapp...

Denna Måndag går verkligen i snigelfart... fick i mig en sömntablett igår kväll men somnade först 3,5 timme efter att jag tagit tabletten! Sover som ett litet barn hela natten tills väckaren ringer kl 06.50. 
Då är det dags att väcka barn , käka frulle och på med kläder! Borsta gaddarna och borsta bort nattens kuddegnuggande från håret... (jädra tovor)  Sen är det ytterkläder på och sen knata iväg till skolan!
Svich så var morgonen förbi och dagen tar vid... Denna dag är dock lik den förra veckans lite smått, Hugo hemma för förkylning och 10,30 var det dags att ta ett snack med vårdcentralen då grabben haft feber av och till i 9 dagar... men som vanligt var svaret  ett virus, i med alvedon och så var det besöket förbi! Japp, imorn (om han får va feberfri) blir det skolan, han saknar ju alla kompisarna och Skolan!

Väl hemma igen blev det lunch, dagen till ära fick det bli pannkaka till grabben och en gorbyköttfärs till mamman!
Så nu myser vi runt i månadags dimman och längtar masssor tills resten av familjen kommer hem<3


IGÅR SÖNDAG var det ju alla pappors dag! Vi grattade naturligtvis våran pappa Daniel med skummtomte låda och kort och naturligtvis några lotter!

Vi han oxå med en 2 timmars innebandy träning med Cajsa och sen bar det iväg till ett mysigt kafé ute i skogen, TOKgulligt ställe med gott fika bröd, där vi grattade barnens farfar på farsdag!
När magarna va fylld och kaffedarren kom så blev det dax att åka till strömsknallen, och köpa vinter dojjor till Hugge! Hittade även några julklappar :-)
Sen blev det dax för nästa firande av en pappa och det blev min morfar! God tårta och mysigt sällskap!
Middag hemma hos barnens morfar och mormor fick avsluta dagens firande !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0