Hittade en UNDERBAR tex på facebook...

den här texten stämmer bra in... tror den gäller de flesta....

Lägg upp det här på din logg om Du är snäll, glad, omtänksam, vänlig person med ...lagom stubin och JÄVLAR I HELVETE när den tar slut !!! Du är en trogen vän för den som FÖRTJÄNAR det och en DJÄVULSK mardröm för den som behandlar dig illa.


Nu har vi käkat middag för idag och på menyn blev det hemgjord kinakäk med biff med bambuskott och ris! Riktigt smarrig mat och mätt bli man!
Ikväll ska jag lämna sjukstugan för en stund på stan, blivit inbjuden av svägerskans syster att gå på ClaesOlson.
Så efter att syrran vart på hennes fiolträning så brassar vi till city en sväng! Ska bli riktigt härligt att få gå ut och vara Tessan och andas friskluft och inte bara sitta inne med sjuka barn, som min senaste månad sett ut!

dax att piffa till sig och plocka undan efter middagen!


Oj, nu var det länge sedan!

Tar och gör ett nytt försök till att skriva om dagarna veckorna i mitt liv <3
Mycket har det hänt och lång tid gått sedan senaste inlägget, men nu ska jag göra ett försök till...
Inte varje dag kanske med så ofta jag hinner med!

Snart dax för Cajsas 11årsdag, och vad denna söta lilla donna längtar! Tror jag de, minns ju själv hur det var när man räknade ner dagarna tills den stora dagen!

Idag är vi bara hemma och myser jag och Hugo, han är sjukling med dunder förkylning och feber (igen) ... Vi har haft en period med sjuka barn nu i 4 veckor i streck, dom har bara avlöst varandra varannan vecka ungefär! Men nu hoppas jag att det ska ta slut på eländet!

Annars då?! ja, vars ska jag börja... haha jag kommer inte på nå så jag får väl helt enkelt avsluta detta inlägg med ... NNNuuuu kööööör vi <3

RSS 2.0